Redmi K30 Pro коштуватиме більше 10 тис гривень

Redmi підтвердила вихід свого смартфона Redmi K30 Pro в Китаї раніше цього місяця. Оскільки запуск планується вже скоро, в мережі з’являється все більше і більше інформації про новинку.

Вже дуже багато інформації доступно про Redmi K30 Pro, і, по суті, єдине, що поки не розкрито – ціна та доступність на різних ринках. І одну з цих тем якраз і зачепив директор Redmi.

В офіційному акаунті Weibo продуктовий директор Redmi Ван Тен відповів на запитання користувача, що ціна стартуватиме з позначки, вищої за 430$ (біля 11 тис гривень).

Очікується, що Redmi K30 Pro отримає FullHD+ OLED дисплей зі сканером відбитка пальця, вбудованим в дисплей. Також смартфон, на відміну від звичайного Redmi K30, отримає не врізану в дисплей подвійну камеру, а висувну.

В основі смартфона буде, звісно, топовий чіпсет Snapdragon 865. Об’єм акумулятора складе 4700 мАг, буде підтримка швидкої зарядки потужністю 33W. Також є інформація про те, що Redmi готує ще одну версію смартфона, яка отримає назву Redmi K30 Pro Zoom Edition.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.