Google розкрили ціну Pixel 4a на білборді

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google полюбляє тизерити подробиці про свої смартфони Pixel за допомогою білбордів. Останні зображення, розміщені таким чином самою компанією, показали, що її новий смартфон отримає таку ж ціну, як і його попередник. Білборд навіть офіційно розкрив дизайн смартфона, хоча це й не стало якимось відкриттям для нас завдяки масовим витокам інформації.

Pixel 4a буде стартувати з позначки в 400$, як і Pixel 3a. Буде доступно декілька моделей, і схоже на те, що ця модель буде звичайною 4G-версією. Ми також очікуємо побачити дві 5G-моделі. В ранньому відеоогляді ми змогли побачити модель з підтримкою 4G (вона базується на Snapdragon 730), яка буде продаватися з 6-ма ГБ оперативної пам’яті і 64-ма ГБ внутрішньої пам’яті (що більше, ніж 4/64 на Pixel 3a).

У будь-якому випадку ви можете побачити дизайн, що розвіює будь-які сумніви про селфі-камеру у вирізі в лівому верхньому куті дисплея, а також про сканер відбитка пальця, який таки розміщений на задній панелі смартфона. Ми побачили дві кольорові версії – чорну та білу, в обидвох є традиційно виділена іншим кольором кнопка включення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.