Перший в світі “невбиваємий” смартфон з Android 10 вийде зовсім скоро

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Ulefone підтвердила швидкий вихід Ulefone Armor X7, який є першим в світі невбиваємим смартфоном, який з коробки працює під управлінням операційної системи Android 10.

У зв’язку з цим виробник влаштував конкурс на офіційному сайті, учасникам якого пропонують назвати найбільш привабливі особливості Ulefone Armor X7. Потім творці смартфона виберуть переможця і відправлять йому смартфон в подарунок.

Смартфон Ulefone Armor X7 був анонсований на початку року, він оснащений чотирьохядерним процесором SoC MedaiTek, 2 ГБ оперативної і 16 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Основна камера оснащена 13-мегапіксельним датчиком зображення, роздільна здатність фронтальної камери становить 5 Мп.

Ємність акумулятора становить 4000 мА • год, смартфон підтримує розблокування по обличчю і ідентифікацію за відбитком пальця. Є модуль NFC з підтримкою Google Pay, а також настроюється фізична клавіша.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Armor X7 відповідає вимогам американського військового стандарту MIL-STD-810G, а також ступеня захисту IP69K. Пристрій, захищене відповідно до вимог класу IP68, може витримати занурення на глибину до 1,5 м протягом півгодини. Відповідно до опису класу захисту IP69K, відповідний пристрій також може працювати в умовах високотемпературного миття під впливом високого тиску води.

Ulefone запевняє, що смартфон приємно здивує ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.