Meizu готує до анонсу нові смартфони середнього рівня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз ніякі публічні конференції не проводяться, деякі виставки та анонси переносяться на більш пізній термін. Зате зросла кількість відеоконференцій і багато компаній вперше випробували такий формат презентацій. А всьому виною поширення епідемії коронавіруса.

У число тих, хто змушений був перенести анонс новинок на пізніший термін виявилася і Meizu. За інсайдерською інформацією ще до Китайського нового року (до 25 січня) компанія планувала показати кілька нових пристроїв, але через спалах коронавіруса їх реліз було вирішено відсунути. Правда, незрозуміло, що завадило Meizu вчинити так як зробили конкуренти – влаштувати онлайн-презентацію.

Проте, за словами джерела, компанія перенесла термін анонса нової лінійки середніх пристроїв і топового смартфона Meizu 17. Раніше в мережі з’являлися чутки і рендери, що вказують на те, що новий флагман виробника отримає горизонтальну багатомодульні камеру на кшталт тієї, що пропонували раніше флагмани Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але якщо раніше нам обіцяли чотири датчика на задній панелі, то новий рендер вказує на те, що їх буде три і від реалізації кільцевої світлодіодного спалаху відмовилися на користь більш традиційного виконання. Очікується, що тут запропонують набір з 108 Мп датчика і двох модулів по 20 Мп.

Цікаво, що один з китайських блогерів провів опитування на тему, який смартфон користувачі чекають найбільше. Більшість респондентів назвали Meizu 17 найбільш очікуваним флагманом, який обійшов такі новинки як Redmi K30 Pro, Huawei P40 і Vivo NEX 3S.

Джерела: mydrivers , twitter

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.