Motorola Edge+ стане першим смартфоном компанії з сенсором на 108 МП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola поки що не випустила свій флагман, але Motorola Edge+ готується до запуску. Ми вже бачили минулого тижня рендери смартфона з потрійною камерою на задній панелі, і якщо інсайдер @TechDroider каже правду, цей смартфон стане першим від Motorola з сенсором на 108 МП.

Потрійна камера повинна отримати три модулі – 108МП+16МП+8МП. Moto One Zoom отримав телефото модуль на 8МП (з потрійним зумом) та ультраширокий модуль на 16МП, тому досить ймовірно, що Moto Edge+ отримає таку саму компановку.

Модуль на 108МП поки виробляє тільки компанія Samsung, і можливо, що це буде Tetracell-версія, яку використовує у своїх смартфонах компанія Xiaomi, або Nonacell, що малоймовірно, бо сенсор, скоріш за все, стане ексклюзивом Galaxy S20 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В будь-якому випадку Motorola Edge+ отримає селфі-камеру на 25МП, яку буде розміщена у вирізі в куті дисплея.

Edge+ буде працювати на платформі Snapdragon 865, отримає підтримку мереж п’ятого покоління та дисплей діагоналлю 6.67 дюймів з частотою оновлення 90Гц. Витоки інформації також розкрили інші деталі смартфона, які можуть бути цікавими- Android, схожий на стоковий, батарею об’ємом 5170 мАг та мініджек 3.5 мм.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.