З якою камерою Huawei P40 Pro буде штурмувати вершину DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент кращими за своїми фотоможливості є флагмани Xiaomi Mi 10 Pro і Oppo Find X2 Pro . Але велика ймовірність того, що їх лідерство довго не триватиме і вже в цьому місяці вони можуть скласти свої повноваження королів рейтингу DxOMark. 26 березня відбудеться прем’єра Huawei P40 і Huawei P40 Pro, і у «Pro» є всі шанси потіснити сьогоднішніх лідерів.

Інсайдер @ RODENT950 поділився з широкою громадськістю інформацією щодо характеристик камери Huawei P40 Pro. За його даними, основна камера буде налічувати п’ять датчиків, де головним буде модуль на 52 Мп Sony IMX700. Його оптичний формат дорівнює 1 / 1,28″ і розмір пікселя 1,22 мкм. Допомагати йому стане ширококутний сенсор Sony IMX650 на 40 Мп.

Цікавим виглядає рішення запропонувати два телеоб’єктива, де один буде відповідати за 3-кратний оптичний зум, а друга зум-камера – за 10-кратний оптичний зум. Завершить ансамбль ToF-датчик і світлодіодний спалах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що прем’єра Huawei P40 і P40 Pro має відбутися в Парижі і на даний момент немає відомостей, що компанія відмовилася від планів проводити прес-захід або організовує онлайн-трансляцію через епідемію коронавіруса.

Обидва флагмана повинні отримати OLED-панелі з вбудованими в них сканерами відбитками пальців, чіп Kirin 990, швидку і бездротові зарядки, а також EMUI 10 на основі Android 10 без сервісів Google.  

Джерело: twitter

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.