Xiaomi Mi 10 Pro вже не лідер DxOMark. Його скинув новий флагман OPPO

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OPPO презентувала смартфон Find X2 Pro. Почнемо з того, що флагман скинув з топа рейтингу DxOMark Xiaomi Mi 10 Pro – бум!

Девайс отримав 124 бали – 134 за фото і 104 за відео. Останній флагман Xiaomi має точно такі ж показники, але через те, що був презентований раніше, звільнив своє місце Find X2 Pro. Xiaomi має бути прикро!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Find X2 Pro має не такі вражаючі на папері специфікації, як його конкурент. Апарат отримав потрійну камеру з основним сенсором на 48 мегапікселів, ультраширокий з такою же роздільною здатністю, 13-мегапіксельний телевік. Експерти похвалили апарат за відмінний автофокус, чудову передачу кольору, відмінні ультраширокі знімки з низьким рівнем спотворення і реалістичний HDR. З мінусів можна відзначити зниження деталізації по краях зображення на знімках, зроблених на середньої дальності, і з’являється іноді проблему з HDR під час портретної зйомки.

Find X2 Pro вийшов з 6,7-дюймовим AMOLED-дисплеєм роздільною здатністю 1440 x 3168 пікселів, частотою дисплея 120 Гц і частотою дискретизації сенсорного шару 240 Гц, HDR10. Максимальна яскравість матриці становить 800 ніт, екран покриває 100% колірного простору DCI-P3.  

Варіант Vegan Leather (кожзам) – для піклуються про екологію.

Апарат має чіп Snapdragon 865, 12 Гбайт ОП і 512 Гбайт вбудованої пам’яті. Девайс отримав акумулятор ємністю 4260 мАг з швидкою зарядкою на 65 Вт, NFC, 3,5-мм аудіоджек.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.