Samsung Galaxy S20 Ultra і iPhone 11 Pro Max пройшли тест на міцність. Хто переміг?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пару днів назад ми побачили , що буде зі смартфоном Samsung Galaxy S20 Ultra при падінні на асфальт. Але тоді тест був без будь-якого суперника, та й кидали апарат безсистемно.

Автори каналу PhoneBuff виділяються тим, що проводять різні випробування з використанням роботизованих маніпуляторів. В даному випадку вони провели дроптест Samsung Galaxy S20 Ultra, взявши йому в пару iPhone 11 Pro Max. І ось тут результати виявилися вже цікавішими.

Як можна бачити, перше ж падіння призвело до того, що скло, що прикриває тильну сторону флагмана Apple, сильно потріскалось, в той час як на Samsung Galaxy S20 Ultra залишилися лише малопомітні сліди. Цілком ймовірно, смартфон врятувала його сильно виступаюча камера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Падіння на кут смартфони очікувано перенесли легко. А ось падіння екраном вниз знову виявилося важчим для iPhone.

Як бонус новинка Samsung пережила дев’ять падінь поспіль, врешті-решт остаточно розпрощавшись з дисплеєм. Свого часу iPhone 11 Pro Max в такому випробуванні залишився в робочому стані, не рахуючи камери.

Втім, всі подібні тести досить умовні. В реальності смартфон може десять разів впасти на асфальт і отримати лише подряпини або ж, навпаки, втратити дисплея з першого ж падіння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.