Apple відклала випуск iPhone SE 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple планує відкласти вихід дешевого смартфона, відомого як iPhone SE 2. Про це з посиланням на джерела в Тайвані повідомляє видання DigiTimes.

Джерело в ланцюжку виробництва смартфона розповіло, що терміни поставок системних плат для iPhone SE 2 перенесені з першого кварталу на другий. За його інформацією, таке рішення було прийнято через спалах пневмонії COVID-19, викликаною вірусом SARS-CoV-2. Також інсайдер повідомив, що доходи виробника основних компонентів для дешевого iPhone – компанії Zhen Ding Technology – у другому кварталі будуть вищі, ніж звичайно.

Видання 9to5mac припустило, що анонс iPhone SE 2 відбудеться в запланований термін, однак вихід пристрою на ринок доведеться перенести з березня на пізніший квітень. Журналісти вважають, що на старті продажів новий смартфон буде дефіцитною моделлю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У лютому близькі до ланцюжка виробництва пристрою інсайдери заявили, що презентація доступного iPhone відбудеться 31 березня, вихід в продаж намічений на 3 квітня. Джерела уточнили, що назва нового девайса ще не затверджена: апарат назвуть або iPhone SE 2, або iPhone 9.

Раніше джерела видання Fast Company розповіли, що вартість наступника iPhone SE складе 399 доларів. Авторитетний інсайдер Мін-Чі Ко в своєму звіті за жовтень 2019 року заявив, що Apple готує дешевий смартфон. Апарат вийде в першій половині 2020 року, отримає корпус від iPhone 8, процесор А13, три гігабайти оперативної пам’яті і одинарну камеру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.