Oppo Find X2 Pro зайняв перше місце в тесті камери DXOMark, випередивши Xiaomi Mi 10 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше цього дня (6-го травня 2020-го року) віце-президент компанії Oppo, Шен Їрен, презентував очікуваний модельний ряд Oppo Find X2. Топовий варіант Find X2 Pro набрав найбільше балів у тесті камер DXOMark, чим випередив останній флагман компанії Xiaomi, який до цього займав у ньому перше місце.

Oppo Find X2 отримав основну потрійну камеру з основним модулем на 48МП, ультрашироким на 48МП і телефото на 13МП. Основний сенсор – Sony IMX689, а ультраширокий – Sony IMX586. Телефото сенсор підтримує гібридний десятикратний оптичний зум, а цифровий – до 60-ти разів. Таким чином вдається досягнути вражаючої фокусної відстані – від 17-ти до 170-ти мм.

Oppo Find X2 Pro набрав стільки ж балів, скільки й останній флагман компанії Xiaomi – 124 бали. Xiaomi Mi 10 Pro також набрав 76 балів у тесті DXOMark Audio, а флагман Oppo поки його не пройшов, і невідомо, чи пройде. Загальна оцінка склала 124 бали, але варто зазначити, що смартфон набрав 134 бали в тесті фото і 104 в тесті відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також варто зазначити, що можливості автофокусу нового флагмана компанії Oppo дозволяють знімати в абсолютно різних ситуаціях в плані освітлення, незважаючи на рід зйомки – фото чи відео. Інший аспект, який покращив бал Oppo Find X2 Pro – його стабілізація. Вона дозволяє знімати чіткі і плавні відео, а також здатна покращити якість фото. Експозиція, кольоропередача та зум також були схвально оцінені, і це стосувалось як відео, так і фото.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.