Новий бойовик про Джеймса Бонда представить світу флагман Nokia

У фільмі буде сцена, в якій агент Номі у виконанні Лаші Лінч користується новим флагманом компанії і демонструє переваги мереж 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HMD Global, яка займається розробкою нових смартфонів під брендом Nokia, підтвердила, що є офіційним мобільним партнером майбутнього фільму про Джеймса Бонда під назвою No Time To Die. Також стало відомо, що у фільмі вперше буде показаний 5G-смартфон компанії.

Компанія збирається офіційно представити свій перший смартфон з підтримкою 5G 19 березня на заході в Лондоні. Запрошення на захід було також оформлено в тематиці шпигунських фільмів, що натякає на співпрацю.

Новий бойовик про Джеймса Бонда представить світу флагман Nokia

У фільмі No Time To Die будуть представлені три смартфона Nokia: Nokia 7.2, Nokia 3310 і новий смартфон Nokia 5G. Компанія також підтвердила, що у фільмі буде сцена, в якій агент Номі у виконанні Лаші Лінч користується новим флагманом компанії і демонструє переваги мереж 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, фінська компанія також вже записала новий рекламний ролик цього смартфона з Лашаною Лінч. Реклама повинна бути показана 8 березня.

Слоган нового смартфона говорить, що Nokia 5G «єдиний гаджет, який вам коли-небудь знадобиться». Подробиці будуть оголошені 19 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.