Apple розчарує всіх фанатів. iPhone 12 Pro не отримає перископну камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський ресурс Mydrivers з посиланням на редактора відомого ресурсу XDA Developers Макса Вайнбаха (Max Weinbach) розповів про зміни в основній камері, які чекають майбутніх покупців iPhone 12.

Нібито у Apple вже готовий прототип iPhone з 64-мегапіксельною основною камерою, яка буде використовуватися для поліпшеного масштабування знімків. Смартфон не отримає перископну камеру, яка набирає все більшої популярності у флагманському сегменті. Він буде покладатися на цифровий зум. Причина виявилася досить несподіваною, джерело стверджує, що Перископна камера конфліктує з системою фронтальних камер, що відповідають за роботу технології розпізнавання осіб Face ID. «Конфлікт», схоже, полягає виключно в нестачі вільного простору в корпусі в цьому місці.

Що можна сказати, 64-мегапіксельні камери з цифровим зумом активно використовуються в недорогих китайських смартфонах вже близько року. Залишається сподіватися, що Apple все одно зможе порадувати любителів фото і відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується додаткових подробиць, то діафрагма ультриширококутного об’єктива була збільшена на 35% до F / 1,6. Крім того, «телевік» отримав нічний режим зйомки, також поліпшену макрозйомку і роботу функції.

Ємність акумулятора нового iPhone 12 Pro повинна збільшитися до 4400 мА • год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.