Redmi Note 9 протестували в популярному бечмарку Geekbench

Redmi презентує свою серію Note 9 12-го квітня. Модельний ряд буде включати в себе стандартний Redmi Note 9 i Pro-версію цього смартфона, і саме останній пройшов тест Geekbench, показавши деякі характеристики та загальну потужність.

Якщо в Geekbench все вказано правильно, ми повинні побачити Redmi Note 9 Pro на операційній системі Android 10 та з 6-ма ГБ оперативної пам’яті.

Смартфон набрав 569 балів у одноядерному тесті та 1755 балів у багатоядерному. Оскільки це не комерційний варіант смартфона, навіть не демонстраційний, а просто смартфон, який в розробці, не варто надавати цим цифрам великого значення, бо фінальний варіант може відрізнятись.

Redmi ще не розкрили характеристики Redmi Note 9 та Redmi Note 9 Pro, але компанія підтвердила те, що смартфон отримає квадрокамеру, “вражаючий ігровий досвід” та дуже потужну швидку зарядку.

Оскільки до офіційного анонсу залишилося більше тижня, ми можемо очікувати на більше тизерів від Redmi, які розкриють нові деталі про Redmi Note 9 i Redmi Note 9 Pro.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.