OnePlus 8 Lite – нащадок OnePlus X?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Все каже про те, що компанія OnePlus хоче випустити доступніший девайс, ніж її флагмани, і це буде вперше з 2015-го року, коли вийшов OnePlus X. Назва “OnePlus 8 Lite” вказує на те, що ми побачимо деякі компроміси у порівнянні з OnePlus 8 та OnePlus 8 Pro, але в чому вони будуть полягати?

Інсайдер Ішан Аваргал та видання 91Mobiles розкрили інформацію про те, що OnePlus 8 Lite отримає чіпсет MediaTek. Нема інформації про якусь специфічну систему на кристалі, але витоки інформації, які з’являлись раніше, показали нам, що девайс повинен працювати на MediaTek Dimensity 1000, який підтримує 5G. Це все ще флагманський потужний чіпсет, який, на жаль, не підтримує запис відео в роздільній здатності 8К та запис слоу-мо відео 960 кадрів на секунду.

Обидва джерела також вказують на те, що дисплей смартфона буде підтримувати частоту оновлення дисплея 90Гц, як OnePlus 7T та Pixel 4. Тим не менше, нові флагмани OnePlus повинні отримати ще більшу частоту оновлення дисплея – 120Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Агарвал заявив, що ціна OnePlus 8 Lite у Британії складе 513$, додавши, що він буде доступний на міжнародному ринку вже в липні. Варто нагадати, що OnePlus 7T вийшов на британському ринку за ціною 703$, що відчутно більше, якщо інсайдер правильно назвав ціну. В Індії OnePlus 7T вийшов за ціною 519$, тому варто очікувати на вихід OnePlus 8 Lite на цьому ринку зі значно дешевшою ціною.

Новий смартфон повинен отримати виріз в дисплеї смартфона, і, як мінімум, дві основні камери.

Джерело: Android Authority

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.