OnePlus 8 повинен вийти в середині травня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus може зробити анонс своєї флагманської серії смартфонів OnePlus 8. Очікується, що вона буде анонсована протягом другого тижня квітня 2020-го року. Компанія OnePlus проведе міжнародну та індійську презентації в той самий день з мінімальним зсувом по часу один від одного. Оскільки Індія стала ключовим ринком збуту смартфонів для компанії OnePlus, де вона займає перше місце у преміум-сегменті, окрема презентація пройде саме в Індії, а не у Китаї, як це робить, наприклад, компанія Xiaomi.

Зігдно з інсайдерською інформацією, OnePlus 8 повинен вийти з великим загнутим дисплеєм діагоналлю 6.6 дюймів, в яку буде врізана фронтальна камера. Розідльна здатність дисплея буде Full HD+, а також дисплей буде підтримувати частоту оновлення 120Гц. На задній частині смартфона буде потрійна основна камера.

OnePlus 8 Pro отримає дисплей з розідльною здатністю Quad HD+ з частотою оновлення 120Гц. Також смартфон, як і його не-pro версія, буде працювати на топовому чіпсеті Qualcomm Snapdragon 865. Флагман отримає квадромодуль камери та отримає швидку зарядку Warp Charge, а також більшу батарею.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.