Sony готує мініатюрний смартфон із великим акумулятором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Свого часу зростання смартфонів майже припинилося. Більшість апаратів оснащувалося екранами діагоналлю 5,5-5,7 дюйма, і лише деякі моделі отримували панелі діагоналлю близько 6 дюймів.

Однак потім ринок перейшов на більш витягнуті дисплеї, і смартфони відновили зростання. Стандартними сьогодні є апарати з панелями діагоналлю 6,3-6,4 дюйма, нерідко зустрічаються пристрої з екранами 6,7 дюйма по діагоналі. Але тим, кому хочеться дійсно справжній невеликий смартфон, вибирати практично нема з чого.

І Sony, схоже, готується випустити новинку, яка підходить для таких користувачів. Вона засвітилася в базі TENAA з каталожними номером S20A. Як буде називатися смартфон, поки неясно, але, на жаль чи на щастя, це, ймовірно, не нова модель сімейства Compact.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон має габарити 150,8 х 72,8 х 12,5 мм при екрані діагоналлю 5,45 дюйма. Крім цього зараз відомо лише про акумулятор ємністю 4000 мА · год, що дуже багато для смартфона Sony.

Як можна бачити, смартфон буде невеликим, хоча і відчутно більшими того ж Xperia Z5 Compact (на фото). Також звертає на себе увагу великий акумулятор і величезна за сучасними мірками товщина апарату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.