Смартфони

Nubia Red Magic 5G буде презентовано 12-го травня

Share

Від початку року компанія Nubia тизерить вихід нового ігрового смартфона Red Magic 5G. Китайська компанія вже почала розкривати деякі ключові фішки та характеристики смартфона. Зображення смартфона також з’являлись у недавних витоках інформації від інсайдерів. Нарешті компанія оприлюднила і дату анонсу смартфона – він буде презентований 12-го квітня.

Також Nubia підтвердила, що в Red Magic 5G буде дисплей з частотою оновлення 144Гц. Девайс на даний момент фігурує під модельним номером NX659J, і саме під ним він появився на сторінці китайського регулятора TENAA з мінімальною інформацією про зовнішній вигляд та характеристики. Nubia Red Magic 5G отримає дисплей діагоналлю 6.65”, а його розміри будуть такими: 168.56 x 78 x 9.75 мм.

Зображення смартфона розкрили нам вигляд задньої синьо-червоної кришки. Вертикальна камера смартфона розміщена на задній кришці смартфона і включає в себе три модулі. Полоска, в яку входить ця камера, буде також відображати назву смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основі смартфона лежить флагманська платформа Snapdragon 865. Смартфон буде підтримувати дворежимний 5G – NSA та SA. В парі з чіпсетом буде 16ГБ оперативної пам’яті. Смартфон буде працювати з коробки на системі Red Magic OS, побудованій на базі Android 10. Гендиректор Nubia Ні Хей розкрив інформацію про те, що смартфон набирає 633+ балів у бенчмарку Antutu.

Потрійна камера Red Magic 5G повинна включати в себе модуль на 64МП Sony IMX686, як основний. Щоб зменшити температуру під час гри, смартфон отримає систему рідинного охолодження. За автономність відповідатиме батарея об’ємом 4500 мАг, яку можна буде зарядити з допомогою швидкої зарядки потужністю 55W.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як заряджати гаджет, щоб продовжити термін служби акумулятора – тільки дієві поради

    Чи знали ви, що неправильна зарядка губить ваш смартфон, призводячи до деградації акумулятора? Розповім у…

    02.05.2024

    У 2022 році Google заплатила Apple $20 млрд, щоб залишитися пошуковою системою за умовчанням

    2022 року Google заплатила Apple $20 млрд, щоб стати пошуковою системою за замовчуванням для Safari…

    02.05.2024

    Snapdragon 8 Gen 4 протестували в AnTuTu

    За чутками, Qualcomm скоро представить чіпсет Snapdragon 8 Gen 4, і останнім часом цей чіпсет…

    02.05.2024

    Названо смартфони Samsung, які отримають OneUI 7. Поки що неофіційно

    Портал Gizmochina опублікував список гаджетів Samsung, які мають отримати Android 15 з новою оболонкою One…

    02.05.2024

    У мережі 6G передали дані зі швидкістю 100 Гбіт/с

    Консорціум компаній із Японії провів тестування першого у світі високошвидкісного бездротового пристрою для мереж стільникового…

    02.05.2024

    5 непотрібних функцій сучасних смартфонів, за які ми переплачуємо

    Ви коли-небудь замислювалися, чому одні смартфони дорожчі за інші ? Зрозуміло, що флагмани отримують покращену…

    02.05.2024