Nubia Red Magic 5G буде презентовано 12-го травня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Від початку року компанія Nubia тизерить вихід нового ігрового смартфона Red Magic 5G. Китайська компанія вже почала розкривати деякі ключові фішки та характеристики смартфона. Зображення смартфона також з’являлись у недавних витоках інформації від інсайдерів. Нарешті компанія оприлюднила і дату анонсу смартфона – він буде презентований 12-го квітня.

Також Nubia підтвердила, що в Red Magic 5G буде дисплей з частотою оновлення 144Гц. Девайс на даний момент фігурує під модельним номером NX659J, і саме під ним він появився на сторінці китайського регулятора TENAA з мінімальною інформацією про зовнішній вигляд та характеристики. Nubia Red Magic 5G отримає дисплей діагоналлю 6.65”, а його розміри будуть такими: 168.56 x 78 x 9.75 мм.

Зображення смартфона розкрили нам вигляд задньої синьо-червоної кришки. Вертикальна камера смартфона розміщена на задній кришці смартфона і включає в себе три модулі. Полоска, в яку входить ця камера, буде також відображати назву смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основі смартфона лежить флагманська платформа Snapdragon 865. Смартфон буде підтримувати дворежимний 5G – NSA та SA. В парі з чіпсетом буде 16ГБ оперативної пам’яті. Смартфон буде працювати з коробки на системі Red Magic OS, побудованій на базі Android 10. Гендиректор Nubia Ні Хей розкрив інформацію про те, що смартфон набирає 633+ балів у бенчмарку Antutu.

Потрійна камера Red Magic 5G повинна включати в себе модуль на 64МП Sony IMX686, як основний. Щоб зменшити температуру під час гри, смартфон отримає систему рідинного охолодження. За автономність відповідатиме батарея об’ємом 4500 мАг, яку можна буде зарядити з допомогою швидкої зарядки потужністю 55W.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.