Samsung Galaxy S20 провалився в перший день продажів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Результати продажів смартфонів лінійки Samsung Galaxy S20 в перший день запуску виявилися гіршими, ніж у минулих флагманів компанії. Джерела вважають, що причина провалу девайсів полягає у спалаху пневмонії COVID-19 і відсутності знижок, повідомляє корейське агентство Yonhap.

Галузеві джерела розповіли, що в перший день продажів, який відбувся в четвер, 27 лютого, в Кореї, Samsung продала близько 70,8 тисячі одиниць пристроїв. Представник однієї з телекомунікаційних компаній пояснив пресі, що головна причина провалу криється в загрозі поширення пневмонії COVID-19, через яку в магазинах знизився потік покупців. Ще однією причиною називають відсутність знижок на нові смартфони і зниження розміру субсидій, що виділяються Samsung рітейлерам.

Після релізу торішнього Galaxy S10 в перший день продажів було реалізовано близько 140 тисяч пристроїв. За даними The Korea Herald, дебют на ринку флагмана Galaxy Note 10 був відзначений 220 тисячами проданих за добу примірників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кінці лютого стало відомо, що число хворих на пневмонію COVID-19 в Південній Кореї перевищила 700 осіб. Станом на 24 лютого в країні було зафіксовано 763 випадки зараження вірусом, сім хворих померли.

Лінійка смартфонів Samsung Galaxy S20 була представлена ​​в середині лютого. Нові пристрої отримали AMOLED-екрани, найпотужніші на даний момент процесори Snapdragon 865 і Exynos 990, актуальну ОС Android 10. Топовий апарат серії – Galaxy S20 Ultra – відрізняється камерою з провідним об’єктивом роздільною здатністю 108 мегапікселів і стократним зумом. Вартість апаратів лінійки коливається в діапазоні від 70 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.