Xiaomi вперше показала Redmi 9: деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Віце-президент Xiaomi і глава Xiaomi India Ману Кумар Джейн (Manu Kumar Jain) вперше опублікував фотографії нового недорого смартфона Redmi 9.

У супровідному повідомленні керівник компанії Redmi кілька разів використовував цифру 9, заявляючи, що «9-ий прийде» і «легенди свідчать, що потрібно всього 9 секунд, щоб знайти 9 на фотографії».

Інсайдер під ніком Xiaomishka який відмінно зарекомендував себе,регулярно першим видобуває цікаві новини про продукти Xiaomi, Redmi і не тільки, поділився ще однією фотографією Redmi 9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

https://twitter.com/manukumarjain/status/1234353007892082689?s=20

Розглянути детально смартфон не виходить, однак видно, що на нижній панелі пристрою розташовуються роз’єм USB-C для зарядки і передачі даних, решітка гучномовця і роз’єм 3,5 мм для підключення навушників.

Примітно те, що в дорогих моделях роз’єм 3,5 мм з’являється все рідше. Тим самим виробники підштовхують користувачів до покупки бездротових навушників. При цьому в бюджетній категорії роз’єм 3,5 мм поки що не збираються скасовувати.

Смартфон буде побудований на базі однокристальної системи MediaTek Helio G70 SoC, яка раніше дебютувала в смартфоні Realme C3. За непідтвердженою інформацією, діагональ екрану складе 6,6 дюйма, обсяг оперативної і флеш-пам’яті складе 4 і 64 ГБ відповідно.

Офіційна презентація Redmi 9 очікується в березні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.