Цікаві подробиці про концепт Nokia 9.2 PureView

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останній флагман Nokia – дивний пристрій. Головним «дивацтвом» в Nokia 9 PureView стала основна камера з п’яти модулів. Якість знімків стало розчаруванням для перфекціоністів і, можливо, в наступному флагмані компанія відмовилася від ідеї нарощувати кількість датчиків, і їх розміщення буде більш традиційним.

 

Так, відомий постачальник витоків Бен Гескін опублікував рендер, що демонструє його бачення майбутнього флагмана Nokia. Таким він представляє Nokia 9.2 PureView. Нагадаємо, що ще восени минулого року чекали появи Nokia 9.1 PureView, який стане наступником «дев’ятки». Але смартфон досі не готовий і подейкують, що роботу над ним зупинили і взялися за створення Nokia 9.2 PureView.

У поданні джерела, новинка запропонує дисплей з тонкими бічними рамками і невеликим підборіддям. Звертає на себе увагу відсутність вирізу під фронтальну камеру, а це може означати, що її зробили з висувним блоком. Хоча в мережі вже мелькали чутки, що інженери HMD Global тестують підекранний селфі-модуль.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тильній стороні видно багатомодульну основну камеру, виконана вона у вигляді блоку круглої форми. До її складу увійшли чотири датчика зображення, а світлодіодний спалах винесений за межі блоку.

 

Очікується, що Nokia 9.2 PureView оснастять чіпом Snapdragon 865 , операційною системою Android 10, акумулятором ємністю 4500 мАг, 8 Гб оперативної пам’яті, флеш-модулем на 128 Гб, модулем NFC і POLED-дисплеєм роздільною здатністю 2560х1440 пікселів. Для Селфі запропонують камеру на 24 Мп, а основна камера одержить датчики на 13 Мп з оптикою Zeiss.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.