Samsung збирається поліпшити і без того потужну камеру Galaxy S20 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У числі особливостей камери Samsung Galaxy S20 Ultra – якісна стабілізація, просунутий нічний режим і 100-кратний цифровий зум. А незабаром після презентації новинки виробник анонсував спеціальний апдейт, покликаний ще більше «прокачати» основний модуль гаджета.

Компанія Samsung повідомила, що вже працює над оновленням прошивки, яке покликане поліпшити роботу тильної камери. При цьому вендор поки не вказує, що конкретно планує змінити в алгоритмах зйомки.

«Galaxy S20 Ultra оснащений новаторською системою камер. Ми постійно працюємо над тим, щоб оптимізувати продуктивність, надаючи споживачам кращий досвід. В рамках цієї ініціативи ми працюємо над оновленням, яке покликане поліпшити роботу камери », – заявили представники Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, мова в першу чергу йде про виправлення помилок автофокусування, які були зафіксовані в деяких випадках при тестуванні смартфона. Згідно з деякими відгуками, камера також іноді демонструє агресивну обробку зображень з тенденцією до надмірного згладжування шкіри.

Точний список змін стане відомий з виходом нової версії прошивки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.