Blackview BV9800 Pro-смартфон з тепловізором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Все частіше і частіше виробники роблять ставку на тонкий корпус свого смартфона. Ще не забувають про гладкі металеві рамки, блискучі скляні тильні кришки та інші елементи дизайну, які роблять їх привабливими. Але вони, швидше за все, будуть розбиті, наприклад, при падінні на землю або падінні у воду.

Якщо вам потрібен смартфон, який майже неможливо розбити, придивіться до Blackview Bv9800 Pro. З моменту запуску в кінці 2019 року він отримав позитивні відгуки.

За багатьма параметрами зазначена нами модель перевершує традиційні смартфони. Водонепроникність у нього до 1,5 м. Це дозволить пережити різноманітні інциденти, пов’язані з впливом погоди і температури.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для великого мандрівника, моряка, шукача пригод або любителів активного відпочинку BV9800 Pro – це надійний інструмент, який допоможе залишатися на зв’язку, де б ви не знаходилися або чим би ви не займалися.

Ще одна дивовижна особливість BV9800 Pro полягає в тому, що він дозволяє вам бачити тепло за допомогою вбудованої тепловізійної камери FLIR Lepton, ідеально підходить для особистих і промислових застосувань. Вона може бути використана для пошуку людей або тварин в темряві, виявлення електричних збоїв і проблем з вологістю в будівлі.

BV9800 Pro також оснащений камерою Sony роздільною здатністю 48 МП. для отримання якісних зображень. Передбачений режим нічної зйомки. Додаткові корисні функції включають великий акумулятор ємністю 6580 мАг, три системи позиціонування – GPS, ГЛОНАСС , а також барометр, який використовується додатком Altimeter, і зручний сканер відбитків пальців, який знаходиться трохи нижче кнопки живлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.