Техноблогер Маркус Браунлі показав на відео унікальний Xiaomi Mi Mix Alpha

У вересні минулого року Xiaomi представила свій концептуальний Mi Mix Alpha c екраном, що займає 180,6% передньої панелі. Хоча за фактом корпус смартфона немов завернули в екран, залишивши тільки невелику смужку для камер на тильній стороні. У підсумку на екран доводиться 180,6% поверхні корпусу смартфона.

До сьогоднішнього дня апарат так і не надійшов у продаж, але компанія заявляє, що вона все ж має намір довести його до кінцевого споживача і почне його продавати.

А тим часом прототип Xiaomi Mi Mix Alpha потрапив в руки відомого техноблогера Маркуса Браунлі і він зняв огляд на новинку. У центрі його уваги опинився дизайн і виконання смартфона.

Блогер вважає, що інженерам і дизайнерам Xiaomi спала на думку оригінальна ідея «загорнути» корпус смартфона в дисплей. Зробити так, щоб бічні рамки максимально заходили на тильну частину. Він зазначив, що смартфон явно відрізняється від всіх інших пристроїв, які він бачив. Виглядає він ефектно, нижня і верхні межі виготовлені з титанового сплаву.

Смужка, що виділяє камери, створена із застосуванням кераміки, а об’єктиви камер прикриває сапфірове скло. Сам Xiaomi Mi Mix Alpha вийшов важким і виготовлений із застосуванням високоякісних матеріалів. Єдина механічна кнопка, яку отримав смартфон – клавіша включення на верхній межі. Сама ідея запропонувати сенсорну клавішу гучності, вдала, але ось на практиці спрацьовує вона не завжди.

Одне з питань, відповідь на яке хотів отримати техноблогер: навіщо потрібно було пропонувати гнучку матрицю, яка заходить на тильну панель? У чому призначення такого рішення?

Після того, як смартфон повертається тильною стороною вгору, фронтальна частина дисплея відключається. На самому екрані з’являється годинник, диктофон, плеєр і віджет погоди. Але це не більше, ніж мило. З усім цим справляється і звичайний «основний» екран.

Серед недоліків Маркус Браунлі зазначив жовті плями по краях матриці, а також виступаючий блок основної камери, який перешкоджає зчепленню пристрою з горизонтальною поверхнею.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.