iPhone 11 пролежав на дні озера два місяці і не постраждав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку жовтня Ліза і Джейкоб Тройер (Lisa і Jacob Troyer) взяли свою дочку Софі в тижневу поїздку у «Всесвітній центр відпочинку Уолта Діснея» (Walt Disney World Resort або Disney World), щоб «здійснити мрію маленької дівчинки».

В останній вечір новий iPhone 11 Лізи випав з її сумки прямо в озеро «Лагуна семи морів». Ліза була впевнена, що шанси повернути пристрій невеликі. Всі дуже засмутилися, по-перше, тому що iPhone був куплений за кілька днів до поїздки, а по-друге, через те, що на смартфоні були фотографії їх відпустки.

На наступний день Ліза надала свою контактну інформацію співробітнику Disney World, який повідомив їй, що у них є команда аквалангістів, які часто повертають загублені речі. По поверненню додому Ліза купила новий телефон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже через два місяці їй подзвонили з Disney World і повідомили про те, що її смартфон знайшовся. Телефон відправили поштою. Яке ж було здивування дівчини, яка виявила, що смартфон знаходиться в робочому стані. Всі дані на ньому збереглися, при цьому смартфон був захищений тільки тонким силіконовим чохлом, в якому залишилися водорості і пісок.

Перебуваючи під враженням від водонепроникності iPhone 11, Ліза написала листа генеральному директору Apple Тіму Куку (Tim Cook), який подякував їй за те, що вона поділилася історією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.