Samsung показали нову OLED-панель з меншим енергоспоживанням та меншою кількістю синього світла

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Display анонсували новий OLED-дисплей, який побудований на успіху попередніх моделей. Новий дисплей повинен мати менший вплив синього світла та менше енергоспоживання.

Samsung Display можна безперечно назвати якщо не лідером, то одним з лідерів на ринку дисплеїв. Компанія випускає найкращий OLED-дисплей у світі (такою була визнана матриця, встановлена в Galaxy S20). Новий дисплей повинен отримати мінімальні 6,5% синього світла проти 7,5% у попередника.

Смартфони та інші девайси випромінюють синє світло, яке вважається винним у порушенні ритмів сну людини. Ці ритми порушуються через те, що людський організм сприймає синє світло як сигнал того, що надворі день, і коли ритм сну порушити, це впливатиме на якість сну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім зниження рівня синього світла, нова матриця також на 15% енергоефективніша, ніж попередні покоління панелей OLED. Це особливо важливо в еру появи мереж 5G, коли смартфони будуть споживати набагато більше енергії, ніж попереднє покоління мереж.

Джі-Хо Баек, віце-президент команди маркетингової стратегії Samsung Display, заявив: “Наші 5G-оптимізовані дисплеї стануть лідерами в 5G-еру з його кришталево чистим зображенням, вражаючим дизайном, економним енергоспоживанням та функцією захисту зору”.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.