Новий концептфон Vivo Apex 2020 отримає селфі-камеру, вбудовану в дисплей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo Apex – це модельний ряд компанії Vivo, який першим отримує всі фішки та передові рішення компанії, це можна назвати її баченням майбутнього. Вона почалася зі смартфона з висувною селфі-камерою та піддисплейним сканером відбитка пальця у Vivo Apex, який ми побачили на MWC. Минулого року нам показали смартфон без портів та кнопок, який отримав назву Vivo Apex 2019. Зараз нам повинні показати новий Vivo Apex 2020.

Що цікаво, смартфон поєднає в собі інновації двох попередніх смартфонів Vivo Apex. Він отримає селфі-камеру під дисплеєм, що усуває необхідність краплі, вирізу чи навіть висувної камери. Сама лінза розташована під склом, тому ви не будете її бачити.

Vivo Apex 2020 також не має портів чи кнопок. Якщо ви хочете зарядити смартфон чи перенести дані, доведеться використовувати лише бездротові рішення. На жаль, компанія Vivo поки не розкриває інформацію про об’єм акумулятора на новому Apex.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo Apex 2020 також отримає систему оптичної стабілізації зображення з механічним стабілізатором на основній камері. Це означає, що всі модулі, незалежно від лінзи, будуть стабілізовані за допомогою механічного стабілізатора. Vivo заявляє, що така стабілізація на 200% ефективніша, ніж звичні системи оптичної стабілізації, які зараз встановлені у більшості флагманів.

Також камера отримає 5-7,5кратний оптичний зум. Це, в теорії, означає наближення до 7,5 разів без втрат якості.

Якщо вам вже захотілось купити цей смартфон, ви можете не сумніватись, що його покажуть найближчим часом. Якби не скасування MWC через загрозу коронавірусу, ми би вже давно його побачили.

Джерело: Android Authority

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.