Представлено HTC Wildfire R70 з потрійною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулому році компанія HTC вирішила відродити лінійку смартфонів Wildfire, які вперше дебютували в 2010 році. Серед купи китайських смартфонів тайванські пристрої виглядали програшно і їх продажі складно назвати успішними.

Проте HTC не збирається відмовлятися від ідеї випускати смартфони, і сьогодні відбулася прем’єра Wildfire R70. За своїми характеристиками це нічим не примітний бюджетник, який до того ж ще й працює під управлінням Android 9.0 Pie.

Базується смартфон на восьмиядерному Helio P23, який володіє 2 Гб оперативної пам’яті, флеш-накопичувачем місткістю 32 Гб і акумулятором ємністю 4000 мАг. Лицьова панель віддана під дисплей діагоналлю 6,53 дюйма роздільною здатністю 1560х720 пікселів і є каплевидна виїмка під фронталку на 8 Мп зі світлосилою f / 2.0.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлений HTC Wildfire R70 з потрійною камерою - фото 2

На тильній стороні HTC Wildfire R70 встановили комбінацію з трьох датчиків: 16 Мп (f / 1.75) + 2 Мп (макрооб’єктив, f / 2.4) + 2 Мп (датчик глибини, f / 2.4). Є 3,5 мм роз’єм для навушників, порт microUSB, сканер відбитків пальців, підтримка Bluetooth 4.2, Wi-Fi і GPS.

Про час старту продажів HTC Wildfire R70 і його вартість не повідомляється.

Джерело: xatakamovil.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.