Vivo Apex 2020 отримає інноваційну швидку зарядку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завтра відбудеться прем’єра Vivo Apex 2020. Через скасування MWC 2020 компанія змушена влаштувати окремий прес-захід, який має пройти в режимі відеоконференції. Позиціонується смартфон, як передовий і втілює в собі технічні новації 2020 року.

Серед таких новацій буде дисплей-водоспад з частотою оновлення 120 Гц і камера, яка отримає датчик з перископом і «безперервний» оптичний зум. Напевно будуть слідувати моді на безрамковий і вже є передбачення, що необхідний повноекранний ефект буде досягнутий за рахунок установки фронтальної камери під поверхнею дисплея.

Ще одним нововведенням буде нова технологія ультрашвидкої зарядки, чия потужність може скласти вражаючі 120 Вт. Щоб здивувати користувачів швидкістю зарядки, був опублікований ролик, який демонструє, що всього за 3 хвилини ресурс батарейки можна заповнити на 30%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, щоб смартфон не «згорів» на такій швидкості зарядки, тут запропонують просунуту систему безпеки і захисту від перегріву. Відкритим залишається питання з тривалістю терміну життя батарейки, яку регулярно чекає стрес-тест швидкої зарядкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.