Компанія Samsung працює над вирішенням проблем з камерою Galaxy S20 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S20 Ultra – топова модель в серії Galaxy S20, яка на даний момент складається з трьох моделей. Одна з основних фішок, які вирізняють цей смартфон в модельному ряду Galaxy S20 і робить його найкращим в ньому – камеру. Система камер Galaxy S20 Ultra включає в себе великий сенсор на 108МП ы перископний телефото модуль, який дозволяє втілити в життя маркетингову фішку компанії Samsung, яку та називая “100x Zoom” (стократний зум). Але ранні огляди Samsung Galaxy S20 Ultra показали, що камера не настільки вражаюча.

Огляди та публыкації від PC Mag та Input показали, що в смартфоні погано працює автофокус, бо він довго спрацьовує та досить часто помиляється. Видання The Verge також це підтвердило. Камера також дуже агресивно давить шуми, через що на деяких фото шкіра виходить надто гладкою та змазаною.

Samsung заявили, що вони працюють над оновленням, яке принесе покращення камери, але нічого не сказано ні про конкретні проблеми, які компанія планує виправити, ні про приблизний час виходу цього оновлення. У зверненні до The Verge Samsung заявили; “Galaxy S20 пропонує вражаючу та просунуту систему камер. Ми постійно працюємо над оновленнями смартфонів для покращення користувацького досвіду покупців. Серед іншого, ми працюємо над майбутнім оновленням, яке покращить якість зйомки.”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окрім Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 та Galaxy S20 Plus також отримали порцію критику через заяви компанії Samsung про те, що в них є телефото модуль, коли насправді його нема.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.