Vivo V19 вийде 10-го квітня з вирізом під фронтальну камеру та основною камерою на 48МП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробник Vivo запланував анонс свого смартфона Vivo V19 на 10 квітня. Ця інформація стала доступна від Індонезійського акаунту Vivo, який запости офіційне зображення з анонсом презентації.

Також компанія опублікувала зображення Vivo V19, яке підтвердило наявність двох кольорових варіантів та L-подібну камеру, оформлену в прямокутний модуль. Для селфі та відеовикликів тут є фронтальна камера на 32МП, розміщена у круглому вирізі у верхньому правому куті дисплея.

Vivo V19 отримає сканер відбитка пальця в дисплеї та матиме кнопки регулювання звуку та виключення на одній грані – правій. Компаныя також опублікувала короткий відеотизер, з якого ми дізнались, що Vivo V19 отримає порт USB-C знизу, біля якого буде спікер та jack 3.5 мм. Ви можете переглянути цей відеотизер за посиланням. Vivo V19 повинен вийти також в Індії у квітні, але там була інформація про виріз під подвійну фронтальну камеру. Можливо мова йде про Pro-варіант, а не звичайний V19? Надіємось, що все стане зрозуміліше в найближчі кілька днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.