Смартфони

Нові подробиці про найпотужніший смартфон в світі: екран 3К і потрійна камера

Share

В мережі з’явилися нові подробиці про ігровий смартфон Black Shark 3. Для початку давайте розглянемо живе фото – на ньому представлена ​​основна камера моделі.

Тут можна відзначити, по-перше, незвичайну трикутну форму блоку камери – тильна панель апарату буде виглядати набагато оригінальніше попередника. По-друге, датчиків тут не два, а вже три. Так що якість зйомки Black Shark 3 обіцяє бути вищий, ніж у Black Shark 2 Pro.  

Також Black Shark 3 засвітився в базі AnTuTu, причому на цей раз не просто з результатом тесту (він, нагадаємо, перевищив 620 000 балів), а з характеристиками. В наявності ОС Android 10 і SoC Qualcomm Snapdragon 865 можна було не сумніватися, а ось дисплей роздільною здатністю 3120 х 1440 пікселів – це щось новеньке. У попередника Black Shark 2 Pro використовується звичайна матриця Full HD +. Також видно, що обсяг оперативної пам’яті становив 12 ГБ, а об’єм вбудованої флеш-пам’яті – 512 ГБ. Хоча, звичайно, будуть у моделі і варіанти пам’яті простіше.

Також деякі особливості моделі підтвердив глава Xiaomi Лей Цзунь (Lei Jun). За його словами, в пристрої застосовується акумулятор ємністю 4720 мА · год. Підтримується і швидка зарядка – потужністю 65 Вт. Хоча не факт, що відповідний блок буде в комплекті поставки.

Топ-менеджер запевняє, що смартфон буде дуже швидко заряджатися, особливо протягом перших 15 хвилин. А ще акумулятор підтримує більше циклів заряду і розряду, ніж у попередника. І, нарешті, нова система зарядка, показана на зображенні нижче. Зроблено такою спеціально – щоб користувачеві було зручно грати навіть в тому випадку, коли смартфон заряджається. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки це все нові подробиці про Black Shark 3. Офіційна прем’єра смартфона відбудеться 3 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Фахівці назвали 5 перевірених міфів про Android

    iPhone від Apple завоював безліч шанувальників, особливо у США, завдяки популярності iMessage. Часто можна почути,…

    21.05.2024

    10 нових пристроїв Samsung представить на літній презентації

    Цього літа компанія Samsung проведе масштабну презентацію нових продуктів, в рамках якої представить флагманські складні…

    21.05.2024

    Перші зображення розкладачки Honor Magic V Flip потрапили в мережу

    Авторитетний китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station поділився у соцмережі Weibo першими зображеннями майбутнього…

    21.05.2024

    Dell представила безшумну мишу яка коштує 1500 гривень

    Компанія Dell представила свою тиху мишу Silent Mouse MS355. Її конструкція дозволить користувачеві не відволікатися…

    21.05.2024

    Microsoft представляє Surface Pro 11 з процесорами Snapdragon та OLED-дисплеємж

    Компанія Microsoft анонсувала випуск Surface Pro 11 - першого пристрою в цій серії, що працює…

    21.05.2024

    iPhone 16 Pro Max буде оснащений новими ширококутними та ультраширококутними камерами

    iPhone 16 Pro Max зможе похвалитися більшим сенсором основної камери, а обидві моделі iPhone 16…

    21.05.2024