Нові подробиці про найпотужніший смартфон в світі: екран 3К і потрійна камера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі з’явилися нові подробиці про ігровий смартфон Black Shark 3. Для початку давайте розглянемо живе фото – на ньому представлена ​​основна камера моделі.

Тут можна відзначити, по-перше, незвичайну трикутну форму блоку камери – тильна панель апарату буде виглядати набагато оригінальніше попередника. По-друге, датчиків тут не два, а вже три. Так що якість зйомки Black Shark 3 обіцяє бути вищий, ніж у Black Shark 2 Pro.  

Також Black Shark 3 засвітився в базі AnTuTu, причому на цей раз не просто з результатом тесту (він, нагадаємо, перевищив 620 000 балів), а з характеристиками. В наявності ОС Android 10 і SoC Qualcomm Snapdragon 865 можна було не сумніватися, а ось дисплей роздільною здатністю 3120 х 1440 пікселів – це щось новеньке. У попередника Black Shark 2 Pro використовується звичайна матриця Full HD +. Також видно, що обсяг оперативної пам’яті становив 12 ГБ, а об’єм вбудованої флеш-пам’яті – 512 ГБ. Хоча, звичайно, будуть у моделі і варіанти пам’яті простіше.

Також деякі особливості моделі підтвердив глава Xiaomi Лей Цзунь (Lei Jun). За його словами, в пристрої застосовується акумулятор ємністю 4720 мА · год. Підтримується і швидка зарядка – потужністю 65 Вт. Хоча не факт, що відповідний блок буде в комплекті поставки.

Топ-менеджер запевняє, що смартфон буде дуже швидко заряджатися, особливо протягом перших 15 хвилин. А ще акумулятор підтримує більше циклів заряду і розряду, ніж у попередника. І, нарешті, нова система зарядка, показана на зображенні нижче. Зроблено такою спеціально – щоб користувачеві було зручно грати навіть в тому випадку, коли смартфон заряджається. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки це все нові подробиці про Black Shark 3. Офіційна прем’єра смартфона відбудеться 3 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.