Apple забороняє Голлівуду паплюжити чесне ім’я iPhone

Продакт-плейсмент – це особливий вид реклами, при якій пристрій не пхається в обличчя споживачеві, а як би весь час акуратно знаходиться десь там на тлі. У кожної компанії свої домовленості з тими ж знімальними студіями, в яких вони обговорюють, як їх продукт можна представляти глядачеві, а як ні. Але особливо цікавим виявився підхід до цього питання з боку компанії Apple.

Так, виробник iPhone буквально забороняє всьому Голлівуду паплюжити “чесне ім’я” свого смартфона, в результаті чого ви ніколи не зустрінете в кіно лиходія, який користувався б мобільним телефоном від Apple. Про це розповів режисер Раян Джонсон в рамках інтерв’ю Vanity Fair.

“Є одна забавна річ, я не знаю, чи повинен я говорити про це чи ні… Адже це може відразу розкрити карти глядачам в моєму наступному фільмі, але я все одно скажу, так як це дуже цікаво. Apple… вони дозволяють використовувати iPhone у фільмах ,але (і це дуже важливо) погані хлопці на екрані не можуть мати смартфони iPhone. Так що тепер кожен режисер, у фільмі якого є лиходій, захоче вбити мене”, – розповів постановник таких фільмів як” Петля часу”,” Дістати ножі”,” Зоряні війни: Останній джедай ” і т. д.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.