Galaxy S20 стануть першими смартфонами з сертифікацією швидкої зарядки по USB

Ми бачили багато варіантів швидкої зарядки від різних компаній, таких як Oppo, Huawei, Samsung та інших. Всі ці компанії використовують власні рішення для забезпечення безпеки пристрою під час зарядки від блока, який підтримує швидку зарядку, але схоже на те, що Samsung стане першою компанією, смартфон якої отримає сертифікаці. швидкої зарядки USB від USB-IF (USB Implementers Forum).

Так, смартфони модельного ряду Galaxy S20 стали першими, які отримали “Certified USB Fast Charger”. Це включає в себе сертифікати для PPS (Programmable Power Supply) та USB-Power Delivery 3.0.

Ці сертифікати означають, що Galaxy S20 повинні добре працювати з іншими сертифікованими швидкими зарядками. Крім того, PPS дозволяє девайсу міняти вольтаж у залежності від адаптера зарядки, що повинно дати кращий результат в плані швидкості зарядки.

Також варто зауважити, що Samsung Galaxy Note 10 Plus також підтримує PPS та USB-Power Delivery 3.0. для зарядки потужністю 45W.

Для користувачів наявність таких сертифікатів в теорії означає швидшу та безпечнішу зарядку. Надіємось, що з часом буде виходити більше смартфонів від інших виробників та адаптерів з підтримкою цієї технології, бо вона дозволить пришвидшити та стандартизувати швидку зарядку.

Джерело: Android Authority

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.