Redmi K30 Pro, який цінник варто чекати? Глава компанії дав відповідь

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На ринку смартфонів панує жорстка конкуренція. Але це не заважає деяким виробникам значно заламувати ціни на свої пристрої. Раз є попит на дорогі смартфони, то буде і пропозиція. А виправдовується зростання цін впровадженням нових технологій і підвищенням вартості комплектуючих. Так, і заробляти компаніям потрібно на своїх продуктах.

Досить довго низькі цінники на свої апарати тримала Xiaomi, але постійно так тривати не могло. Рано чи пізно компанії довелося б внести корективи в цінову політику. Важливо не тільки тоннами продавати свої пристрої, але й удосконалювати їх, а також заробляти на них. Компанія і не стала приховувати, що флагмани Xiaomi перестануть бути дешевими і на прикладі серії Xiaomi Mi 10 ми побачили реальне зростання цінників.

Нішу ж порівняно дешевих апаратів відвели суббренд Redmi. Але, схоже, що «дочка» теж не проти потрапити у вищу лігу. А там вже інші цінники. З’явилися підстави вважати, що Redmi K30 Pro на Snapdragon 865 увійде в цінову категорію торішніх флагманів Xiaomi і в своїй топової модифікації впритул наблизитися до ціни на Xiaomi Mi 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціну на Redmi K30 Pro встановлять на рівні не менше $ 426. І це не чутки. Вчора, відповідаючи на питання фаната компанії, чи буде Redmi K30 коштувати менше $ 426, він відповів негативно. А це означає, що за флагман під маркою Redmi запросять не менше $ 426. Очікується, що цінники будуть варіюватися в діапазоні від $ 439 до $ 554. Нагадаємо, що за Xiaomi Mi 10 просять від $ 573.

Схоже, що «дочка» збирається воювати на всіх фронтах: від бюджетників до пристроїв з флагманськими характеристиками. На стороні компанії величезна армія лояльної аудиторії, але от чи готові вони будуть купувати «Redmi » за $ 500, велике питання.

Джерело: news.mydrivers.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.