Дисплей Meizu 17 запропонує модну фішку, і ось що це

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2018 році компанію Meizu накрила криза і їй довелося зосередитися тільки на китайському ринку, а також шукати додаткові джерела фінансування. У минулому році виробник трохи розправив крила, випустивши кілька смартфонів, а також почав повертати свої пристрої на зовнішні ринки.

Цього року Meizu продовжить творити на ниві створення смартфонів і готується представити свій перший апарат з підтримкою мереж п’ятого покоління. Ним повинен стати Meizu 17.

Раніше очікувалося, що прем’єра флагмана пройде в березні, але тепер прийшло повідомлення, що анонс відбудеться в квітні. Відомо, що новинка точно отримає чіп Snapdragon 865 і швидку зарядку. А ще в мережу злили скріншоти з настройками Meizu 17, які вказують на те, що він запропонує дисплей з частотою оновлення 90 Гц і роздільну здатність 2206х1080 точок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Meizu 17 запропонує від 6 Гб оперативної пам’яті, флеш-накопичувач до 512 Гб, наекранний сканер відбитків пальців і багатомодульну основну камеру. Від смартфона чекають стереодинаміки і модуль NFC. Керувати його роботою буде нова версія фірмового інтерфейсу Flyme OS.

Джерело: gsmarena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.