Розсекречено флагманський смартфон Sony Xperia 1 II. Екран 4К, квадрокамера і батарея 4000 мА · год

У той час, як чи не всі виробники перейшли на датчики роздільною здатністю 48 Мп і вище, Sony відчайдушно тримається за 12 Мп

Новий флагманський смартфон Sony Xperia 1 II повністю розсекречений до офіційного анонса: Макс Вайнбах (Max Weinbach) – шеф-редактор ресурсу XDA-Developers і відомий майстер мережевих витоків – опублікував офіційне зображення і характеристики моделі. На жаль, революції не сталося, розробники лише підтягнули слабкі сторони моделі.

Наприклад, акумулятор ємністю 3330 мАг в Xperia 1 замінили рішенням більшої місткості – 4000 мА · год. Замість 6 ГБ ОП – вже 8 ГБ, а об’єм вбудованої флеш-пам’яті збільшився вдвічі: було 128 ГБ, стало 256 ГБ. Очікувана і заміна Snapdragon 855 на Snapdragon 865. Зберігся повноцінний водозахист (IP68) і екран OLED 4К. Але дивно, що датчики камер не приросли кількістю мегапікселів: як було три модуля по 12 Мп кожен, так і залишилося. Четвертий модуль в Xperia 1 II – камера 3D ToF. Є оптична стабілізація і триразовий оптичний зум. Що ж, цікаво буде подивитися порівняльні фото, зроблені цим смартфоном і іншими флагманами, а також дізнатися місце Xperia 1 II в рейтингу DxOMark.

Зовні Xperia 1 II мінімально відрізняється від поточної моделі: хіба що в новинці основна камера розміщена не по центру, а зрушена в кут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.