Поширені в інтернеті рендери Redmi K30 Pro виявилися фейковими

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поширені в інтернеті рендери Redmi K30 Pro виявилися фейковими. Глава бренду Redmi Лу Вейбінг закликав шанувальників марки Xiaomi заспокоїтися.

У нього поцікавилися відповідністю реального пристрою і показаного на рендерах смартфона. Вейбінг повідомив, що у Redmi K30 Pro немає схожості з зображеннями ентузіастів. Рендери він назвав рядовим фейком, підкресливши готовність представити користувачам дуже гарний продукт. Ймовірно, вбудованої в дисплея камери у моделі Redmi K30 Pro не з’явиться. Інший рендер з показаної на верхній частині корпусу висувною камерою Лу Вейбінг не прокоментував.

В кінці тижня член дирекції Xiaomi провів голосування в соцмережі Weibo. У користувачів поцікавилися варіантом, який більш цікавий для них. Один з пунктів відзначав наявність висувної камери, а інший – вбудованої. Учасниками голосування, присвяченого новому Redmi K30 Pro стали 16 тисяч осіб. При цьому велика частина висловила інтерес до формату висувного модуля. Крім цього, користувачі звернулися до глави Redmi з питанням про рівень естетичної привабливості новинки. Лу Вейбінг на це відповів, що модель K30 Pro стане найкрасивішим смартфоном. Офіційний дебют новинки очікується в березні 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.