Експерти DxOMark протестували OnePlus 7T Pro, і ось що відомо

В руки спеціалістам DxOMark  потрапив флагман OnePlus 7T Pro, який був представлений в жовтні минулого року. До самих тестів бенчмарка DxOMark можна ставитися по-різному, особливо після того, як його звинуватили в тому, що він може брати гроші за «правильний» огляд. Але, схоже, що у випадку з OnePlus 7T Pro грошей DxO компанії не «заносили», адже огляд на його камеру з’явився через 4 місяці після релізу.

За балами вийшло, що OnePlus 7T Pro знімає на одному рівні з OnePlus 7 Pro. Що й не дивно, адже в обох смартфонів камери ідентичні. Обидва апарати отримали від DxOMark середній бал 114. Але диявол криється в деталях. У справі створення фото обидва смартфона отримали по 122 балів, а ось відео знімає краще OnePlus 7 Pro, який отримав 98 балів і це на два бали більше, ніж заробив його T-версія. На думку DxOMark, вони знизили бали за відеоможливості через погіршення показників по передачі кольору, текстурі і через збільшення кількості шумів.

Вердикт експертів: загальна якість зображення дуже гарна, з точною експозицією, приємними кольорами і чіткими деталями. Якість фото і відео рідко розчаровує.

Серед сильних сторін камери OnePlus 7T Pro при створенні фото вони відзначили широкий динамічний діапазон, приємні кольори, хорошу деталізацію і точну цільову експозицію. До недоліків зарахували наявність дрібних шумів і артефактів, занадто теплий баланс білого і зміна експозиції на обличчях.

Що стосується відео, то смартфон непогано показав себе в плані роботи автофокусу, похвалили кольори і точну витримку. Отримати високі бали не дозволили грубі шуми на рухомих об’єктах, зрушення кадрів, відмінності різкості при ходьбі, а також обмежений динамічний діапазон. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.