Redmi K30 Pro отримає висувну селфі-камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi не так давно випустили субфлагман Redmi K30 на китайському ринку, і всі очікували, що потім повинен вийти аналогічний смартфон, але на флагманськый платформі і під назвою Redmi K30 Pro, як це було минулого року з Redmi K20 та Redmi K20 Pro.

Лу Вейбінг, генеральний менеджер Redmi, підтвердив вихід нового флагмана Redmi і сказав, що смартфон “ретельно пророблений, а не просто потужний”.

Також на Weibo було опубліковано голосування, в якому запитували, який саме варіант розташування фронтальної камери хочуть побачити користувачі в майбутньому флагмані компанії, і більшість проголосувала саме за висувну фронтальну камеру, як це було в попередника Redmi K30 Pro – Redmi K20 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше два смартфони Xiaomi пройшли сертифікацібю C3 з модельними номерами M2001J11E та M2001J11C, і вважається, що це різні модифікації Redmi K30 Pro. Флагман повинен отримати акумулятор об’ємом 4700 мАг та швидку зарядку потужністю 33W. Також була інформація про те, що в новому флагмані Redmi буде OLED дисплей. Основним сенсором в квадромодулі камер буде Sony IMX686.

Redmi K30 Pro вже був помічений в бенчмарку Geekbench, де була інформація про те, що він працюватиме на останньому флагманському чіпсеті компанії Qualcomm – Snapdragon 865 з підтримкою дворежимного 5G в парі з 8-ма ГБ оперативної пам’яті, очікувано, LPDDR5.

Поки смартфон проходять всі необхідні для продаж сертифікації, компанія Redmi розкриває нам все більше і більше деталей про майбутній флагман, що наштовхує на думку про те, що до анонсу залишилось небагато часу і варто очікувати на його вихід в найближчі кілька тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.