Смартфони

Реакція покупців на розкладачку Samsung Galaxy Z Flip здивувала Samsung

Share

Компанія Samsung сьогодні офіційно повідомила, що реакція покупців на гнучку розкладачку Samsung Galaxy Z Flip виявилася несподіваною і перевершила їх очікування.

Південнокорейський виробник підтвердив попередні інсайдерські відомості про те, що в Сполучених Штатах та інших країнах світу, де продається новинка, всі запаси повністю розпродані. Як завжди в подібній ситуації, компанія не розкриває обсяг стартовій партії. Нагадаємо, ціна новинки в США становить 1380 доларів.

У Китаї, де смартфон ще офіційно не надійшов у продаж, 21 лютого новинка з’явиться в кольорі Cyber ​​Black, а 23 лютого стартує продаж Samsung Galaxy Z Flip в кольорі Pandora Purple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Samsung Galaxy Z Flip отримав гнучкий дисплей Dynamic AMOLED діагоналлю 6,7 дюйма роздільною здатністю 2636 х 1080 пікселів, а також зовнішній екран діагоналлю 1,1 дюйма роздільною здатністю 300 х 112 пікселів.

Новинка побудована на базі однокристальної системи Snapdragon 855+, вона отримала 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, здвоєну основну камеру роздільною здатністю 12 Мп, фронтальну камеру на 10 Мп, акумулятор ємністю 3300 мА • год, а також модуль безконтактних платежів NFC і операційну систему Android 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024

    Чому на флешці не варто довго зберігати важливі файли

    Багато людей роками зберігають файли на USB-флеш-накопичувачах. На перший погляд, цей підхід є абсолютно правильним.…

    13.05.2024

    Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

    Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до…

    13.05.2024

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024

    Названо найшвидший суперкомп’ютер для штучного інтелекту

    Американський суперкомп'ютер Aurora став найпотужнішим у світі для роботи із завданнями штучного інтелекту. Його продуктивність…

    13.05.2024