Realme X50 Pro 5G отримає селфі-камеру на 32 МП та цікаві кольорові варіанти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже офіційно заявлено, що Realme X50 Pro 5G вийде 24-го лютого і отримає в сумі 6 камер – дві на передній панелі та чотири на задній, і сьогодні компанія Realme розповіла саме про здвоєну фронтальну камеру.

Головним буде сенсор на 32 МП та ще один, ультраширокий на 105 градусів, але його роздільна здатність нам поки невідома, хоча в інсайдерській інформації сказано про 8 МП.

Також Realme додали, що в ультраширокого модуля буде дуже просунута “UIS”. Поки що невідомо, що це буде, але, скоріш за все, гібрид оптичної та цифрової стабілізації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme Europe підтвердили, що в Realme X50 Pro 5G буде два кольорові варіанти – червоний та зелений, і це справді цікаво, бо зараз більшість смартфонів виходять в дуже банальних чорному, білому та синьому кольорах.

Про характеристики смартфона нам також відомо досить багато. В його основі буде топовий чіпсет Snapdragon 865, до 12ГБ оперативної пам’яті та до 256ГБ внутрішньої пам’яті. Оболонкою буде Realme UI поверх Android 10. Частота оновлення дисплея становитиме 90Гц, тим матриці дисплея – Super AMOLED.

Головною камерою у квадромодулі буде сенсор на 64МП. Смартфон буде підтримувати швидку зарядку 65W SuperDart, об’єм акумулятора поки невідомий. Realme X50 Pro 5G отримає підтримку Wi-Fi 6 та дворежимного 5G.

Джерело: gsmarena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.