LG V60 засвітився в Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG V60 ThinQ 5G, про який раніше цього місяця вже була інформація щодо його виходу на вже скасованій MWC (Mobile World Congress), пройшов тест у Geekbench.

В бенчмарку не вказана саме назва “V60 ThinQ 5G”, але її модельний номер “LM-V600N” чітко розкриває це, бо минулий V50 ThinQ 5G проходив під модельним номером “LM-V500N”.

За інформацією Geekbench, V60 ThinQ 5G вийде на Android 10 і працюватиме в парі з 8-ма ГБ оперативної пам’яті. Материнська плата вказана під назвою “kona”, а це кодова назва чіпсета Snapdragon 865.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Geekbench не розкрито більше ніяких характеристик V60 ThinQ 5G, але зображення, які були злиті раніше цього місяця, підтвердили, що в дисплеї смартфона буде краплеподібний виріз під фронтальну камеру, основна квадрокамера та акумулятор об’ємом 5000 мАг. Також смартфон отримає jack 3.5 мм, який буде розташований на нижній грані, біля порту USB-C.

На жаль, ми поки що не чули нічого від LG про V60 ThinQ 5G, але оскільки його попередник був анонсований минулого року в лютому, то цьогорічний V60 ThinQ 5G може вийти в будь-який момент навіть зараз.

Джерело: gsmarena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.