Очікується, що Apple анонсує iPhone SE 2 на заході 31-го травня

Очікується, що Apple анонсує iPhone SE 2 на заході 31-го травня
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є вже досить багато інформації про те, що Apple планує випустити новий доступний смартфон перед великим заходом WWDC 2020. Щоправда, раніше нам не було відомо, якою саме була назва, але зараз нові звіти кажуть про те, що це буде таки iPhone SE 2.

Раніше була інформація, що продажі почнуться 3-го травня 2020-го. Також нам відомо, що в нового iPhone буде ціна на рівні 399$ та чіпсет Apple A13, який зараз є в 11-ій серії iPhone. Оскільки це “бюджетний” девайс компанії Apple, очікується, що дисплей буде не OLED, а IPS, а також смартфон вийде в дизайні iPhone 8.

Останнє може трохи розчарувати тих фанатів Apple, які очікували на вихід SE 2 в такому ж форм-факторі, що і iPhone SE. З іншої сторони, навіть так це буде все ще дуже компактний смартфон, враховуючи тенденцію на постійне зростання діагоналі дисплея та, відповідно, розмірів сучасних смартфонів. Але з останньої інсайдерської інформації стає зрозуміло, що він точно не буде таким самим, як перше покоління SE, яке вийшло ще у 2016-ому році. До речі, якщо вам небуйдужі компактні смартфони, рекомедуємо прочитати нашу статтю про те, що з ними зараз коїться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А тепер нам залишається лише чекати наближення офіційного анонсу Apple, щоб стало відомо більше інформації про новий iPhone.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.