Sharp анонсували флагман Aquos R5G зі Snapdragon 865 та 8К відео

Sharp анонсували флагман Aquos R5G зі Snapdragon 865 та 8К відео
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sharp офіційно презентувала свій новий флагман на японському ринку – Aquos R5G. Він стане першим 5G-смартфоном компанії та запропонує досить цікаві характеристики своїм потенційним покупцям, з яких найкращою, мабуть, є справді крутий дисплей з роздільною здатністю QHD+ та діагоналлю 6.5”. В цьому дисплеї є виріз під фронтальну камеру на 16МП та виріз знизу під сканер відбитка пальця, що досить сильно псує враження від потенційно непоганого пристрою. Тип матриці – IPS, частота оновлення дисплея – 120Гц.

На задній частині смартфона розміщена квадрокамера, в якій основним є модуль на 12МП з оптичною стабілізацією, ультраширокий модуль на 48МП та ToF-модуль. Смартфон також може знімати відео в роздільній здатності 8К на ультраширокий модуль.

В основі смартфона лежить чіпсет Snapdragon 865, який працює в парі з 12-ма ГБ оперативної пам’яті. Постійної пам’яті тут 256ГБ стандарту UFS 3.0, об’єм можна розширити картою пам’яті microSD. Смартфон важить 189 грамів і має захист по стандарту IP68. Об’єм акумулятора – 3730 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У смартфона буде три кольорових варіанти: синій, чорний та білий. Поки що нема інформації про ціни чи вихід на міжнародний ринок Sharp Aquos R5G. На японський ринок смартфон вийде пізніше вже цієї восени.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.