Ось так повинен виглядати Samsung Galaxy A70e

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким може бути Samsung Galaxy A70e. На даний момент сама компанія ніяк не коментує рендери, на яких нібито зображена ця модель. Їх джерело – @OnLeaks, який стабільно ділиться подібними сливами і, як правило, вони достовірні. Тому і на цей раз у нас немає підстав не довіряти йому.

У зовнішності Galaxy A70e відразу кидається в очі, що при оформленні основної камери виробник дотримувався класики. У випадку з цим смартфоном відмовилися від прямокутного майданчика і вважали за краще оформити камеру в стилі торішніх пристроїв компанії з вертикальним розташуванням датчиків зображення.

Присутність сканера відбитків пальців на «тильній стороні» змушує робити припущення, що смартфон не отримає AMOLED-матрицю, а буде задовольнятися IPS. І це дуже дивно з огляду на приналежність цього апарату до А-серії, а також те, що Galaxy A70 пропонує AMOLED-панель з вбудованим в неї сканером відбитків пальців. Спрощення серйозні, але чи виправдані вони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще один спірний момент – наявність порту microUSB, а не USB Type-C. Але при цьому залишили недоторканим 3,5 роз’єм для навушників на верхній межі. На правій стороні розташувалися клавіші управління, а також смартфон отримав Infinity-V дисплей діагоналлю 6,1 дюйма.

Габарити Galaxy A70e склали 156,8х76,45х9,35 мм і товщина корпусу може вказувати на те, що всередині ховається ємна батарея.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.