1 хвилина 8К відео, записаного на Galaxy S20, займає 600МБ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб трохи “злякати” тих, хто хотів знімати 8К відео на Galaxy S20, корейський виробник розкрив, що одна хвилина відео, знятого в такій роздільній здатності, займатиме 600МБ на хвилину.

Простіше кажучи, якщо ви захочете знімати відео у 8К на смартфон, внутрішня пам’ять пристрою заб’ється дуже швидко. Samsung розказали виданню The Verge, що п’ятихвилинне відео займатиме близько 3ГБ пам’яті.

Обмежений об’єм пам’яті – не єдина проблема, коли мова йде про запис 8К відео на Galaxy S20. Максимальний час запису – 5 хвилин, згідно з інформацією від SamMobile. Також є обмеження в частоті кадрів – лише 24 кадри/с, ніяких 30 чи, тим більше, 60 кадрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У девайсах встановлено 512ГБ внутрішньої пам’яті, яка може бути збільшена ще на 1ГБ за допомогою карти пам’яті microSD. В результаті можна отримати до 1,5ТБ. Зрозуміло, не весь цей об’єм буде доступний для мультимедіа, бо система та програми також будуть займати місце. Такого об’єму пам’яті у будь-якому випадку має вистачити на 24 години запису 8К відео.

Безумовно, це не змінить того, що компанія буде рекламувати цю фішку, бо в ній є і велика кількість плюсів. Завдяки високій роздільній здатності, ви зможете отримати знімок роздільною здатністю 33МП просто з відео, тобто робити фото з кадрів 8К відео, знятих на Galaxy S20. На жаль, можливість відтворювати 8К відео в оригінальній роздільній здатності є лише на телевізорах з нативною підтримкою 8К, а таких на ринку дуже мало, а ті, які є – неймовірно дорогі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.