Смартфони

Google «злила» інформацію про Android 11

Share

Багатьох шанувальників цієї ОС цікавить, що нового нас чекає в Android? До виходу цієї версії ще далеко, та й до появи цікавих особливостей, про які нам розкажуть розробники. А поки ж ми можемо насолоджуватися інформацією, яка встигла з’явитися в мережі, як тільки Google припустився помилки і виклав на своєму сайті інформацію про Android 11.

Так, її відразу ж видалили, але цього разу інформація вже гуляє по мережі. До речі, в статті не було виявлено ніяких посилань для завантаження. Якщо вірити опису, то Android 11 надаватиме своєму власникові підвищену безпеку зберігання особистих даних, нові способи «залученості» користувачів, а також розширену підтримку для складних пристроїв.

В основному ж, Google закликає розробників звернути увагу на три головних постулати Android 11. Розробники зобов’язані переглянути старі і впровадити нові заходи безпеки для якісного захисту даних користувача, причому це повинно працювати і в додатках. Зміни в самій системі, які тим чи іншим чином можуть вплинути на працездатність додатків при запуску Android 11. І останнє – нові функції і API. Цей розділ в основному призначений для складних пристроїв, комунікаційних функцій, обміну контентом, біометрії і нейромереж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вірити більш раннім даних, то детальний розбір Android 11 від творців, можна очікувати вже на конференції Google I / O 2020 року, яка пройде в середині травня. А ось перше превью для розробників може стати доступним вже в березні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Android 11
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024