Google «злила» інформацію про Android 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багатьох шанувальників цієї ОС цікавить, що нового нас чекає в Android? До виходу цієї версії ще далеко, та й до появи цікавих особливостей, про які нам розкажуть розробники. А поки ж ми можемо насолоджуватися інформацією, яка встигла з’явитися в мережі, як тільки Google припустився помилки і виклав на своєму сайті інформацію про Android 11.

Так, її відразу ж видалили, але цього разу інформація вже гуляє по мережі. До речі, в статті не було виявлено ніяких посилань для завантаження. Якщо вірити опису, то Android 11 надаватиме своєму власникові підвищену безпеку зберігання особистих даних, нові способи «залученості» користувачів, а також розширену підтримку для складних пристроїв.

2 21

В основному ж, Google закликає розробників звернути увагу на три головних постулати Android 11. Розробники зобов’язані переглянути старі і впровадити нові заходи безпеки для якісного захисту даних користувача, причому це повинно працювати і в додатках. Зміни в самій системі, які тим чи іншим чином можуть вплинути на працездатність додатків при запуску Android 11. І останнє – нові функції і API. Цей розділ в основному призначений для складних пристроїв, комунікаційних функцій, обміну контентом, біометрії і нейромереж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вірити більш раннім даних, то детальний розбір Android 11 від творців, можна очікувати вже на конференції Google I / O 2020 року, яка пройде в середині травня. А ось перше превью для розробників може стати доступним вже в березні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.